GIF-bild: titfakta.gif

Äventyr - Action - Klättring
Fort Helgenäs är en "Fångarna på Fortet" inspirerad äventyrsanläggning belägen utmed E22 i nordöstra Småland, fyra mil norr om Västervik. Leta dig igenom labyrinter, ge dig ut på snurrande golv och ta dig över hängbroar är bara några av de saker Du ensam eller tillsammans med Ditt lag måste ta dig genom i jakten på att bli CHAMPIONED (vinnare). Självklart har vi även en fängelsehåla!

Priserna är 250 kr/vuxen och 125 kr/barn(upp till 12 år). Äventyret tar omkring 1-1½ timme att genomföra.

Fort Helgenäs är öppet varje dag mellan 1:a maj och 15:e augusti. För att kunna garantera att vi har personal inne är bokning att föredra. Det går också bra att komma efter den 15:e augusti men då är bokning ett måste. Vem som helst, stor som liten, enskild person som familj, företag som privatperson kan komma till Fortet och leka och ha kul! Vi rekommenderar dock att du är minst sex år gammal. Personer under tolv år i förälders sällskap.

Förutom själva äventyret så finns även en drygt 20 meter hög klättervägg, en av Sveriges högsta inomhus, bland aktiviteterna. Denna kan bokas via telefon, fax eller e-mail. Priset är 250 kr/säkrare och timme. Det finns tre vägar uppför klätterväggen, alla med olika svårighetsgrad.
karta.jpg

Tillbaka till Välkommen

gif1x1b.gif

Fort Helgenäs, Krogstorp 590 98 Edsbruk
e-mail; farmartjanstitjust@gmail.com
Tel: 0701-30 38 46
Fax: 0493 - 706 90